Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 141 θέσεις στην ΥΠΑ

 Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1ΓΒ/2023 για την κάλυψη 141 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αρ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

α) οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση και

β) οι υποψήφιοι που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες περιλαμβάνονται στους πίνακες Διοριστέων και Κατάταξης χωρίς ειδική επισήμανση. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από την 1η  Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 08:00 έως και την 11η Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του (www.asep.gr).

Επισημαίνεται ότι, για την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, ελέγχθηκαν τα υποβληθέντα δικαιολογητικά των υποψηφίων, με βάση τα στοιχεία που οι ίδιοι δήλωσαν σε συσχέτιση με τους κωδικούς θέσεων και τα προσόντα στην προκήρυξη 2Γ/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πατήσουν στα link που ακολουθούν:

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΕ

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕ

πηγή:metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.