Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση ΟΣΥΠΑ με ΚΙΝΑΛ

 





Οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, Γραμματέας της Κ.Ο., Χρήστος Γκόκας, Υπεύθυνος του Τομέα Μεταφορών της Κ.Ο. και ο Γραμματέας του Τομέα Οικονομικών, Γιάννης Κουτσούκος πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Ο.Σ.Υ.Π.Α.) κ. Κώστα Τριανταφύλλου και τον Γενικό Γραμματέα κ. Μηνά Κώστα, και συζήτησαν ενόψει του επικείμενου Νομοσχεδίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών «Σύσταση, λειτουργία και αρμοδιότητες Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας και ρύθμιση ζητημάτων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας».

Οι εκπρόσωποι της Ο.Σ.Υ.Π.Α. εξέφρασαν τις απόψεις τους και ανέπτυξαν τις θέσεις τους για το Νομοσχέδιο, σχετικά με τα ζητήματα που προκύπτουν για την ΥΠΑ και την ΑΠΑ από τις προβλεπόμενες διατάξεις, αλλά και για τους εργαζομένους στις Υπηρεσίες αυτές.

Οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, αφού τους ευχαρίστησαν για την ενημέρωση που είχαν, δηλώσαν ότι θα λάβουν υπόψη και θα εξετάσουν με προσοχή όσα ζητήματα τέθηκαν στη συνάντηση αυτή, για τη διαμόρφωση των θέσεων του Κινήματος Αλλαγής επί του Νομοσχεδίου κατά τη συζήτησή του στη Βουλή.

πηγή:kinimaallagis.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.