Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΑΥΠΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΑΥΠΑ

 

Αργυρούπολη 04/01/2024

Αριθμ. Πρωτοκ.045

Στην από 22.12.2023 συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΑ-ΥΠΑ αφού έλαβε υπόψη του το άρθρο 10 του καταστατικού του Ταμείου (ΦΕΚ 307/Β/07.02.2019) αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη εκλογών για την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 από 08:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ. για την ανάδειξη τριών (3) τακτικών και τριών (3) αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΑ-ΥΠΑ, ως εκπροσώπων των ασφαλισμένων μελών του Ταμείου, που εντάσσονται στο εν ενεργεία προσωπικό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Τα τρία (3) αιρετά τακτικά και τα (3) αιρετά αναπληρωματικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΑ-ΥΠΑ θα εκλεγούν Πανελλαδικά από τα ασφαλισμένα μέλη του Ταμείου με μυστική ψηφοφορία για 4ετή θητεία σύμφωνα με την οριζόμενη στο άρθρο 10 του καταστατικού του Ταμείου διαδικασία.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν στα γραφεία του ΤΕΑ ΥΠΑ επί της οδού Αλεξιουπόλεως αρ. 34 στην Αργυρούπολη Αττικής, όπου θα έχουν δικαίωμα ψήφου αποκλειστικά και μόνον οι ασφαλισμένοι, που κατοικούν στο Νομό Αττικής σύμφωνα με το άρθρο 10 παράγραφος 3.3. του καταστατικού του Ταμείου.

Διευκρινίζεται ότι οι ασφαλισμένοι που κατοικούν εκτός του Νομού Αττικής θα ψηφίσουν αποκλειστικά και μόνο με συστημένη επιστολή σύμφωνα με το άρθρο 10 παράγραφος 3.4. του καταστατικού του Ταμείου.

Το ενιαίο ψηφοδέλτιο των εκλογών με τα ονόματα των υποψηφίων καθώς και ο ειδικός φάκελος, εντός του οποίου θα τοποθετηθεί το ψηφοδέλτιο, θα αποσταλεί εγκαίρως στα ασφαλισμένα μέλη, που κατοικούν εκτός του Νομού Αττικής.

Δήλωση Υποψηφιοτήτων Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους παρακαλούνται να ενημερώσουν το ΤΕΑ-ΥΠΑ με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@teaypa.gr το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00.

 Μετά το πέρας της προθεσμία δεν θα γίνονται δεκτές άλλες υποψηφιότητες.

Πηγή: teaypa.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.