Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Αριθμ.  Πρωτ. : 48                     
Αθήνα, 21.12.2019      

                           Προς:   -ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
                                       -ΔΙΟΙΚΗΤΗ Υ.Π.Α.
                                       -ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΗΣ Υ.Π.Α.
                                       -ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
                                       -Μ.Μ.Ε.
                                                                
                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

  Ο Πανελλήνιος Πολυκλαδικός Σύλλογος Τεχνικών Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ο οποίος δραστηριοποιείται στον αεροπορικό χώρο από το 1954 εκπροσωπεί μεγάλο μέρος των άμεσα επιχειρησιακών κλάδων υποστήριξης, συντήρησης και λειτουργίας αεροδρομίων και αεροναυτιλίας.

  Πληροφορούμαστε ότι για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια, τόσους Διοικητές και άλλες τόσες Κυβερνήσεις , έρχεται ο σημερινός Διοικητής της Υ.Π.Α. με μία πρωτοφανή και δίχως κανένα σχεδιασμό απόφαση έγκρισης απασχόλησης του προσωπικού της Υ.Π.Α. για το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2020 , προς αντιμετώπιση εποχικών , έκτακτων, επειγουσών και λειτουργικών υπηρεσιακών αναγκών ( όπως ενεργοποιήσεις Αερολιμένων για μεταφορά ασθενούς , παρατάσεις ωραρίων Αερολιμένων για εξυπηρέτηση Αεροπορικών Εταιριών κ.α.) στην οποία αφαιρεί μεγάλο μέρος του τεχνικού προσωπικού (π.χ. συντήρηση πυροσβεστικών οχημάτων, καθαρισμό πεδίων ελιγμών διαδρόμων – τροχοδρόμων  πίστας αεροδρομίων, συντήρηση συστημάτων μεταφοράς αποσκευών, υποστήριξη υποδομών αεροναυτιλίας – κεραίες - ιστοί  κ.α.) από το παραπάνω πρόγραμμα εργασίας,  θέτοντας σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία όλης της Υπηρεσίας ,αυξάνοντας ενδεχομένως τις καθυστερήσεις πτήσεων και ζημιώνοντας το επιβατικό κοινό , τις αεροπορικές εταιρίες και τα έσοδα του κράτους.

  Έπειτα από όλα τα παραπάνω καλούμε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών να ακυρώσει την απόφαση που θέτει σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας μας και να την επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση.

  Εμείς με τη σειρά μας είμαστε στη διάθεση του Υπουργού στην όποια διευκρίνηση – ενημέρωση επί των ανωτέρω προς αποφυγή προβλημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση και εφόσον έχουμε ήδη ενημερώσει για τα προβλήματα που θα γίνουν εμφανή από 01.01.2020 ,την ευθύνη θα επωμιστεί  ο Διοικητής της Υ.Π.Α. και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
  
                                                       Για το Δ.Σ.

            Ο Πρόεδρος                                           Ο Γεν. Γραμματέας


    
       ΜΗΝΑΣ   ΚΩΣΤΑΣ                                ΧΡΗΣΤΟΣ   ΑΓΓΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.