Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

«Ανάσα» για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Το ΑΣΕΠ ενέκρινε 47 θέσεις από επιλαχόντες της προηγούμενης προκήρυξης



«Ανάσα» για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καθώς το ΑΣΕΠ ενέκρινε 47 θέσεις από επιλαχόντες της προηγούμενης προκήρυξης.
Μετά από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2009, πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα 32 προσλήψεις και, έπειτα από σχετική έγκριση του ΑΣΕΠ, θα ακολουθήσουν άλλες 47, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της προκήρυξης 1Γ/2015 του ΑΣΕΠ.
Η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί, ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της εν λόγω προκήρυξης (1Γ/2015), βάσει των δικαιολογητικών που έχουν συνυποβληθεί, με την αίτηση συμμετοχής τους στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης του κλάδου ΠΕ2 ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
Προσόντα ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας (4/12/2015) υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω προκήρυξη δεν εξετάζονται.
Μόλις ενταχθούν στην ΥΠΑ οι 47 νέοι ελεγκτές, θα εκπαιδευτούν και μετά θα απορροφηθούν στους πύργους ελέγχου.
Σημειώνεται ότι μετά την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και την ενίσχυση των μεγεθών του «Ελ. Βενιζέλος», ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός των εξυπηρετούμενων πτήσεων από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Φώτης Φωτεινός  

πηγή:metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.